KULCS AZ OTTHONTEREMTÉSHEZ... 

Irodánk keres
Győrben eladó kiadó családi házakat, lakásokat keresünk szobaszámtól függetlenül. info@hazkozpont.hu
Győrújbaráton és Ménfőcsanakon keresünk újszerű családi házakat.
Győr egész területén keresünk bármilyen alapterületű panellakásokat.
GyőrZámolyon kis és nagyértékű családi házakat keresünk készpénes vevőinknek. 06706265309
Győr-Ménfőcsanakon sorházi lakást, 2 vagy 3 szobásat keresünk SÜRGŐSEN! 06706265309
Eladna

Amennyiben értékesítene

Ingatlan adás-vétel,bérbeadás:

 1. Személyes találkozó
  Alapelvünk és legfőbb szemléletünk az ügyfél orientáltság, ezért nagy hangsúlyt helyezünk a személyes kapcsolattartásra a  meglévő és leendő ügyfeleinkkel.
  A megbízási szerződés megkötése előtt  mindig felmérjük az értékesítési szándékot,miért és milyen célból kerül értékesítésre az ingatlan ezzel segítve az együtt dolgozás sikerességét,szóbeli tájékoztatást adunk az értékesítés költségeiről.:pl:adózás,illeték,földhivatali díjak,egyéb díjak stb...
  továbbá az értékesítés lépéseiről is átfogó képet nyújtunk. Hogy Ügyfeleinket a későbbiekben semmilyen váratlan kellemetlenség ne érje.
 2. Ingatlanközvetítői szerződés megkötése:
  Amennyiben elfogadta szerződésünk feltételeit.
 3. Helyszini szemle:
  Munkatársunk Felméri az ingatlan műszaki állapotát,adatok rögzítése,fotók alaprajz elkészítése. 
  Szóbeli értékelést ad Az ingatlan piaci értékéről,ezzel is segítve a gyors és sikeres közvetítést.
 4. Reklámanyag elkészítése ingatlan hirdetése:
  Ingatlanközvetítői megbízás esetén 5-6 internetes honlapon és 2-3 országos napilapban hirdetjük az ingatlant, s rendkívül széles körben ajánljuk az ingatlant társirodáinknak.
 5. Kapcsolattartás, ingatlan bemutatás:
  Az érdeklődőkkel, megbízóval való kapcsolattartás, az ingatlan bemutatása, a szerződés létrejöttének elősegítése az ügyvédi eljárásig.
  Fontos szempontnak tartjuk, hogy csak azoknak az érdeklődőknek mutassuk be az ingatlant, akiknek komoly vételi szándékuk van.

További szolgáltatásaink:

Földhivatali ügyintézés

Az ingatlan adás-vétel szerződés hiteles tulajdoni lap nélkül nem köthető,ez az
alapja a szerződésnek. A vevő ügyvédjének felelőssége, hogy közvetlenül az adás-vétel előtt kikérje a hiteles tulajdoni lapot.
Előfordul, hogy az eladók régi (sokszor 5-10 évvel korábbi) tulajdoni lappal rendelkeznek, és nincs tudomásuk olyan bejegyzésekről, melyek rendezése nélkül lehetetlen az eladás.

Munkatársaink segítséget nyújtanak a friss tulajdoni lap (térítés ellenében történő) beszerzésében, s ennek birtokában az ingatlan tulajdonjogairól, terheiről, egyéb bejegyzésekről Ügyfeleinknek szakmai tájékoztatást tudnak adni.

Ügyvédi szolgáltatás közvetítése

Az adásvételi szerződés ügyvéd nélkül nem köthető, a szerződést  ügyvéd szerkeszti, és általában a vevő választja, és költségeit ő fedezi. Irodánk több szakképzett, az ingatlan értékesítésben gyakorlott  ügyvéddel áll napi kapcsolatban.

Biztosítási tanácsadás

A lakásbiztosítás megkötése nem minden esetben kötelező de elengedhetetlen a felmerülő  ingatlan károk megoldásában. Kössenek biztosítást az ingatlanra saját biztonságuk érdekében.

Több, irodánkkal szerződött biztosítót tudunk ügyfeleinknek bemutatni, akik gyorsan, rugalmasan, az ügyfélnek legkedvezőbb konstrukciót tudják ajánlani.

Ingatlanközvetítés díjai:

Vevők, bérlők részére a teljes szolgáltatásunk díjmentés
Fontos!

Nem kérünk kizárólagosságot,csak a sikeres közvetítés után kerül sor a jutalék megfizetésére. Aktuális díjainkról érdeklődjön munkatársunknál.

Érdeklődne? Küldjön levelet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címre!