KULCS AZ OTTHONTEREMTÉSHEZ... 

Irodánk keres
Győr egész területén keresünk bármilyen alapterületű panellakásokat.
GyőrZámolyon kis és nagyértékű családi házakat keresünk készpénes vevőinknek. 06706265309
Győrújbaráton és Ménfőcsanakon keresünk újszerű családi házakat.
Győr-Ménfőcsanakon sorházi lakást, 2 vagy 3 szobásat keresünk SÜRGŐSEN! 06706265309
Győrben eladó kiadó családi házakat, lakásokat keresünk szobaszámtól függetlenül. info@hazkozpont.hu
Jogi nyilatkozat

Információ

A Házközpont  Kft. weboldalán megjelenő adatok, információk és feltételek és azok tartalma kizárólag tájékoztatási célt szolgál, nem minősül ajánlattételnek, csak tájékoztató jellegű, azok teljességéért, pontosságáért felelősséget nem vállalunk.

Esetleges félreértések, tévedések elkerülése érdekében kérjük, hogy a weboldalunkon olvasott információk megerősítése, pontosítása végett lépjen kapcsolatba velünk.

Személyes adatok kezelése

Abban az esetben, ha bármely, a weboldalak használata, valamint e-mailen keresztüli levelezés során vagy ahhoz kapcsolódóan bármilyen további személyes adat kerül a Kredit Központ  Kft. birtokába, a Házközpont  Kft. kijelenti, hogy a személyes adatokat a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Házközpont Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Házközpont Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.
Az Házközpont Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást banktitokként kezel.

Kárfelelősség kizárása

A Házközpont Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
A Házközpont Kft internetes oldalán vagy más internetes oldalakon elhelyezett reklámokban  ( banner ) feltüntetett ajánlatok, kizárólag tájékoztatási és figyelem-felkeltési célt szolgálnak, és nem eredményezik a hitelügylet tényleges létrejöttét, illetve ajánlati kötelezettségét, szerződéses jogviszony létesítésére. Ezért a Házközpont Kft az ajánlattal kapcsolatos bárminemű felelősségét kizárja.
Jelen nyilatkozatban a Házközpont Kft. alatt érteni kell a Kredit Központ Kft-t és munkatársait, szerződéses partnereit és alügynökeit is.
A Házközpont Kft. oldalán elhelyezett hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért és esetlegesen ezekből eredő károkért a Házközpont Kft. felelősséget nem vállal.

Hitel Teszt linkcsere oldal - LINKCSERE HATÉKONYAN! Linkcsere tesztoldal, teszteld oldalunkat, kötelezettség nélkül.