KULCS AZ OTTHONTEREMTÉSHEZ... 

Irodánk keres
Győr egész területén keresünk bármilyen alapterületű panellakásokat.
Győr-Ménfőcsanakon sorházi lakást, 2 vagy 3 szobásat keresünk SÜRGŐSEN! 06706265309
Győrben eladó kiadó családi házakat, lakásokat keresünk szobaszámtól függetlenül. info@hazkozpont.hu
Győrújbaráton és Ménfőcsanakon keresünk újszerű családi házakat.
GyőrZámolyon kis és nagyértékű családi házakat keresünk készpénes vevőinknek. 06706265309
Hitelkártyák

Hitelkátyák

Bevásárlásoknál, készpénz helyett használhatjuk a „bank pénzét” átlagban 45 napig kamatmentesen, utána újra fel kell töltenünk a keretünket különben késedelmi kamatot kell fizetnünk. Aktualitásokról érdeklődjön munkatársunknál.

A hitelkártya egy hitelkerethez kapcsolódik, amelyből a kártyabirtokos szabadon költhet. A hitelkeret nagyságát a bank a hitelbírálat során állapítja meg. A kártya vásárlásra vagy készpénzfelvételre használható. A hitelkártya belföldön és általában külföldön vagy interneten történ fizetésre egyaránt használható, a kártya típusától függően a MasterCard vagy a VISA emblémával jelzett elfogadóhelyeken, illetve készpénzkiadó automatáknál.

A hitelkártyával történô vásárlásnál a bank nem számít fel kamatot, ha a teljes tartozás, azaz a számlakivonaton közölt záróegyenleg, a fizetési határidôig visszafizetésre kerül. Fontos tudni, hogy a teljes tartozásba nem csak a vásárlásra vagy készpénzfelvételre fordított összeg tartozik, hanem az összes, a kártyához kapcsolódó egyéb költség is (ilyen például az éves kártyadíj is).

A kamatmentes időszak hossza a vásárlás napjától az azt követő havi zárás utáni fizetési határidőig terjed. Minél közelebb kerülünk a fizetési határidőhöz, annál kevesebb ideig áll fenn a kamatmentes időszak. A készpénzfelvétel során felvett összegre minden esetben kamatot kell fizetni.

A hitelkártyával felhasznált keretnek van egy minden hónapban kötelezően visszafizetendő része, ez az úgynevezett minimum összeg, melyet a számlakivonat kézhezvétele után, a visszafizetési határidőig vissza kell fizetni, különben erre késedelmi díj kerül felszámításra. A felhasznált összeg minimum összeg feletti részéről eldönthetjük, hogy mikor fizetjük vissza, de tudni kell, hogy a fizetési határidő után ennek ára van, ez a kamat. A tartozás egy részének megfizetése esetében is kamatot kell fizetni, hitelintézetektől függ, hogy a vissza nem fizetett részre vagy a teljes összegre.

A felhasznált összegről (tranzakciókról), a felszámított banki költségekről és a felhasznált hitelkeretről a bank havonta, hitelkeret-számlakivonatban értesíti az Ügyfelet, amely tartalmazza a minimum visszafizetendő összeget és a fizetési határidőt is. A fizetési határidô betartása érdekében Önnek figyelembe kell venni az átutalások vagy ATM-nél történô készpénzbefizetések átfutási idejét. Amennyiben a visszafizetés a fizetési határidő után történik, illetve érkezik a hitelkeret számlára, úgy a Bank késedelmi díjat számít fel. A visszafizetett összeg, a hitelkártya számlán történő jóváírást követően, a Hitelkártyával ismét felhasználható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!