KULCS AZ OTTHONTEREMTÉSHEZ... 

Irodánk keres
Győr egész területén keresünk bármilyen alapterületű panellakásokat.
GyőrZámolyon kis és nagyértékű családi házakat keresünk készpénes vevőinknek. 06706265309
Győrben eladó kiadó családi házakat, lakásokat keresünk szobaszámtól függetlenül. info@hazkozpont.hu
Győr-Ménfőcsanakon sorházi lakást, 2 vagy 3 szobásat keresünk SÜRGŐSEN! 06706265309
Győrújbaráton és Ménfőcsanakon keresünk újszerű családi házakat.
Hitelkártyák

Hitelkátyák

Bevásárlásoknál, készpénz helyett használhatjuk a „bank pénzét” átlagban 45 napig kamatmentesen, utána újra fel kell töltenünk a keretünket különben késedelmi kamatot kell fizetnünk. Aktualitásokról érdeklődjön munkatársunknál.

A hitelkártya egy hitelkerethez kapcsolódik, amelyből a kártyabirtokos szabadon költhet. A hitelkeret nagyságát a bank a hitelbírálat során állapítja meg. A kártya vásárlásra vagy készpénzfelvételre használható. A hitelkártya belföldön és általában külföldön vagy interneten történ fizetésre egyaránt használható, a kártya típusától függően a MasterCard vagy a VISA emblémával jelzett elfogadóhelyeken, illetve készpénzkiadó automatáknál.

A hitelkártyával történô vásárlásnál a bank nem számít fel kamatot, ha a teljes tartozás, azaz a számlakivonaton közölt záróegyenleg, a fizetési határidôig visszafizetésre kerül. Fontos tudni, hogy a teljes tartozásba nem csak a vásárlásra vagy készpénzfelvételre fordított összeg tartozik, hanem az összes, a kártyához kapcsolódó egyéb költség is (ilyen például az éves kártyadíj is).

A kamatmentes időszak hossza a vásárlás napjától az azt követő havi zárás utáni fizetési határidőig terjed. Minél közelebb kerülünk a fizetési határidőhöz, annál kevesebb ideig áll fenn a kamatmentes időszak. A készpénzfelvétel során felvett összegre minden esetben kamatot kell fizetni.

A hitelkártyával felhasznált keretnek van egy minden hónapban kötelezően visszafizetendő része, ez az úgynevezett minimum összeg, melyet a számlakivonat kézhezvétele után, a visszafizetési határidőig vissza kell fizetni, különben erre késedelmi díj kerül felszámításra. A felhasznált összeg minimum összeg feletti részéről eldönthetjük, hogy mikor fizetjük vissza, de tudni kell, hogy a fizetési határidő után ennek ára van, ez a kamat. A tartozás egy részének megfizetése esetében is kamatot kell fizetni, hitelintézetektől függ, hogy a vissza nem fizetett részre vagy a teljes összegre.

A felhasznált összegről (tranzakciókról), a felszámított banki költségekről és a felhasznált hitelkeretről a bank havonta, hitelkeret-számlakivonatban értesíti az Ügyfelet, amely tartalmazza a minimum visszafizetendő összeget és a fizetési határidőt is. A fizetési határidô betartása érdekében Önnek figyelembe kell venni az átutalások vagy ATM-nél történô készpénzbefizetések átfutási idejét. Amennyiben a visszafizetés a fizetési határidő után történik, illetve érkezik a hitelkeret számlára, úgy a Bank késedelmi díjat számít fel. A visszafizetett összeg, a hitelkártya számlán történő jóváírást követően, a Hitelkártyával ismét felhasználható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!