KULCS AZ OTTHONTEREMTÉSHEZ... 

Irodánk keres
GyőrZámolyon kis és nagyértékű családi házakat keresünk készpénes vevőinknek. 06706265309
Győr egész területén keresünk bármilyen alapterületű panellakásokat.
Győrben eladó kiadó családi házakat, lakásokat keresünk szobaszámtól függetlenül. info@hazkozpont.hu
Győr-Ménfőcsanakon sorházi lakást, 2 vagy 3 szobásat keresünk SÜRGŐSEN! 06706265309
Győrújbaráton és Ménfőcsanakon keresünk újszerű családi házakat.
Jelzálog hitel

Lakáshitelek:

Lehetősége van vásárlásra, építésre, lízingkonstrukcióra, bővítésre, korszerűsítésre, igényelnie. Remek vételnél akár 0% önerőtől.  Aktualitásokról érdeklődjön munkatársunknál.

Szabad felhaszálású jelzálog hitelek:

A felvett hitelösszeg szabadon felhasználható, de hitelkiváltásra és adósságainak rendezésére is szolgál. Aktualitásokról érdeklődjön munkatársunknál.

A jelzáloghitel a különféle banki hiteltermékek közül, az egyik legkedveltebb forma a hitelfelvevők körében. Ez a fedezetlen hiteleknél alacsonyabb kamatnak, a hosszú futamidőnek és ezek hatására az alacsonyabb törlesztőrészletnek köszönhető. A jelzáloghitelek egyik legfontosabb jellemzője, hogy a pénzintézet által nyújtott hitelösszeg biztosítéka, egy vagy több önállóan forgalomképes ingatlan. A hitelbírálathoz minden esetben értékbecslői szakvélemény elkészítése szükséges, amely célja az ingatlan forgalmi értékének és forgalomképességének megállapítása. Néhány esetben, például új építésű lakás vásárlása esetén a bankok ettől meghatározott szabályok mellett eltérhetnek. Az egyes bankok a forgalmi érték saját szabályzatukban meghatározott mértékéig nyújtanak hitelt az ügyfeleknek. Ez a mérték bankonként és akár termékenként is eltérő lehet. Milyen jelzáloghitel (ingatlanfedezetes hitel) fajták léteznek?

Lakáshitel (és társasházi hitel, építési hitel)

Ezek általában a legolcsóbb hitelfajták, a hitel konkrét célja egy lakóingatlan megszerzése, építése, bővítése vagy korszerűsítése Hitelbírálati folyamat szempontjából viszont a leghosszabb bírálati idejű és legtöbb adminisztrációt igénylő hitelfajta. Sokféle típusuk létezik, attól függően, hogy

  • új vagy használt lakás vásárlására, építésére, bővítésére vagy korszerűsítésére vesszük fel
  • mekkora önerével rendelkezünk,
  • egyenletes törlesztésű vagy türelmi idős hitelt választunk,

Szabad felhasználású jelzáloghitelek (személyi kölcsön ingatlanfedezettel)

Bármire szabadon felhasználható jellemzően hosszú lejáratú kölcsön. Az ingatlanfedezet miatt
kedvezőbb feltételű, mint a fedezet nélküli személyi kölcsön. A lakáshitelekhez hasonlóan a hitelbírálathoz értékbecslői szakvélemény elkészítése szükséges.

Konszolidációs hitelek (adósságrendez hitelek)

A konszolidációs hitel a jelzáloghitelek speciális fajtája, amely egy meghatározott célra felvehető ingatlanfedezetes személyi kölcsön. Más bankoknál fennálló, elsősorban jelzáloghitelek kiváltására vehető igénybe.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!