KULCS AZ OTTHONTEREMTÉSHEZ... 

Irodánk keres
GyőrZámolyon kis és nagyértékű családi házakat keresünk készpénes vevőinknek. 06706265309
Győr egész területén keresünk bármilyen alapterületű panellakásokat.
Győr-Ménfőcsanakon sorházi lakást, 2 vagy 3 szobásat keresünk SÜRGŐSEN! 06706265309
Győrújbaráton és Ménfőcsanakon keresünk újszerű családi házakat.
Győrben eladó kiadó családi házakat, lakásokat keresünk szobaszámtól függetlenül. info@hazkozpont.hu
Jelzálog hitel

Lakáshitelek:

Lehetősége van vásárlásra, építésre, lízingkonstrukcióra, bővítésre, korszerűsítésre, igényelnie. Remek vételnél akár 0% önerőtől.  Aktualitásokról érdeklődjön munkatársunknál.

Szabad felhaszálású jelzálog hitelek:

A felvett hitelösszeg szabadon felhasználható, de hitelkiváltásra és adósságainak rendezésére is szolgál. Aktualitásokról érdeklődjön munkatársunknál.

A jelzáloghitel a különféle banki hiteltermékek közül, az egyik legkedveltebb forma a hitelfelvevők körében. Ez a fedezetlen hiteleknél alacsonyabb kamatnak, a hosszú futamidőnek és ezek hatására az alacsonyabb törlesztőrészletnek köszönhető. A jelzáloghitelek egyik legfontosabb jellemzője, hogy a pénzintézet által nyújtott hitelösszeg biztosítéka, egy vagy több önállóan forgalomképes ingatlan. A hitelbírálathoz minden esetben értékbecslői szakvélemény elkészítése szükséges, amely célja az ingatlan forgalmi értékének és forgalomképességének megállapítása. Néhány esetben, például új építésű lakás vásárlása esetén a bankok ettől meghatározott szabályok mellett eltérhetnek. Az egyes bankok a forgalmi érték saját szabályzatukban meghatározott mértékéig nyújtanak hitelt az ügyfeleknek. Ez a mérték bankonként és akár termékenként is eltérő lehet. Milyen jelzáloghitel (ingatlanfedezetes hitel) fajták léteznek?

Lakáshitel (és társasházi hitel, építési hitel)

Ezek általában a legolcsóbb hitelfajták, a hitel konkrét célja egy lakóingatlan megszerzése, építése, bővítése vagy korszerűsítése Hitelbírálati folyamat szempontjából viszont a leghosszabb bírálati idejű és legtöbb adminisztrációt igénylő hitelfajta. Sokféle típusuk létezik, attól függően, hogy

  • új vagy használt lakás vásárlására, építésére, bővítésére vagy korszerűsítésére vesszük fel
  • mekkora önerével rendelkezünk,
  • egyenletes törlesztésű vagy türelmi idős hitelt választunk,

Szabad felhasználású jelzáloghitelek (személyi kölcsön ingatlanfedezettel)

Bármire szabadon felhasználható jellemzően hosszú lejáratú kölcsön. Az ingatlanfedezet miatt
kedvezőbb feltételű, mint a fedezet nélküli személyi kölcsön. A lakáshitelekhez hasonlóan a hitelbírálathoz értékbecslői szakvélemény elkészítése szükséges.

Konszolidációs hitelek (adósságrendez hitelek)

A konszolidációs hitel a jelzáloghitelek speciális fajtája, amely egy meghatározott célra felvehető ingatlanfedezetes személyi kölcsön. Más bankoknál fennálló, elsősorban jelzáloghitelek kiváltására vehető igénybe.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!